Bytes- och returvillkor

Alla produkter som köpts i webbutiken har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentskyddslagen i Finland från och med den dag då beställningen togs emot. För att utnyttja ångerrätten måste du göra en ångeranmälan innan ångerfristen går ut (6 kap. 14 § i konsumentskyddslagen). Avbokningen ska alltid meddelas på förhand helst skriftligen per e-post eller brev.

Obs! Att inte hämta ut paketet är inte samma sak som att returnera produkten/ångra köpet.

Utbyte av produkter

Våra produkter har 14 dagars bytesrätt, dvs. du kan returnera oanvända/oöppnade och säljbara produkter en gång inom 14 dagar. Vi skickar nya produkter i stället. Vid utbyte av produkter postas de nya produkterna när den utbytbara produkten anländer till oss. Kunden betalar leveranskostnaderna för bytet.

Återbetalning

Om du bara returnerar felfria produkter ska du göra det på egen bekostnad. Den produkt som returneras skall vara oöppnad, oanvänd, i originalförpackningen samt ha bältena på plats. När produkten/produkterna som ska returneras har mottagits returneras betalningen direkt till ditt konto, vänligen ange ditt kontonummer för det belopp som ska returneras.

Felaktig/skadad leverans/produkt

Om produkten som kommer i försändelsen är en annan än den som du har beställt eller om produkten är skadad eller om produkter saknas, vänligen meddela oss omedelbart per e-post kehraamo@pirtinkehraamo.fi eller per telefon 0106173030. Om beställningen innehåller felaktiga eller skadade produkter eller om produkter saknas helt och hållet, skickar vi ersättande produkter utan extra kostnad till dig.