Maksutavat

Verkkopankkimaksu Paytrailin kautta:

Nopea ja luotettava! Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.

Muistathan aina palata takaisin verkkokaupan sivuille verkkopankistasi maksamisen jälkeen, jotta tilaus kirjautuu verkkokauppaan oikein!

OP Lasku

OP Lasku on joustava ja turvallinen tapa maksaa ostokset. Saat 45 päivän korottoman maksuajan ja mahdollisuuden erämaksuun. Laskulla maksettaessa lisätään laskun loppusummaan tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos maksat saamastasi laskusta minimierän, se siirtyy automaattisesti erämaksuun. Mikäli maksat erissä vuosikorko on 19,95 %.

OP laskun käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia. Lue lisää OP Laskusta

Yrityslasku

Yrityslasku on tarkoitettu vain yritysten, koulujen, kuntien, yhdistysten tai muiden tahojen käyttöön, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Lasku toimitetaan joko tilauksen yhteydessä paperisena tai mikäli laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite, se toimitetaan annettuun laskutusosoitteeseen. Myös verkkolaskutus on mahdollinen. Maksuaikaa laskussa on 14vrk.

Yrityslasku ei ole tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön, joten jos yksityishenkilö on valinnut maksutavaksi yrityslaskun, toimitamme laskun ennakkolaskuna annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun ennakkolasku on suoritettu, toimitamme tuotteet tämän jälkeen asiakkaalle.

Viimeaikaisten yrityslaskun väärinkäytösten vuoksi emme myönnä kuin yhden laskun kerrallaan, joten edellinen lasku tulee olla suoritettuna ensin ennen kuin toimitamme seuraavaa tilausta. Mikäli kyseessä on uusi yritysasiakkuus, saatamme toimittaa laskun ennakkolaskuna sähköpostitse.