Maksutavat

Verkkopankkimaksu Checkoutin kautta:

Nopea ja luotettava! Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.

Tämä maksutapa kannattaa valita tuolloin, kun haluat paketin lähtevän nopeasti matkaan, sillä Checkoutin kautta maksut näkyvät samantien meille.

Muistathan aina palata takaisin verkkokaupan sivuille verkkopankistasi maksamisen jälkeen, jotta tilaus kirjautuu verkkokauppaan oikein!

Posti- tai Matkahuoltoennakko 4,00€:

Maksat tuotteet toimituskuluineen suoraan Postin tai Matkahuollon asiamiespisteeseen lähetystä noutaessasi. Ei voida yhdistää Matkahuollon Lähellä-pakettiin.

Lasku (kouluille/kunnille/kaupungeille) 1,90€

Tarjoamme kouluille/kunnille/kaupungeille maksutavaksi myös perinteisen paperilaskun. Pyydettäessä voimme toimittaa laskun myös sähköpostitse. Huom! Emme käytä verkkolaskutusta, joten annathan paperilaskuille tarkoitetun osoitteen.

Voit syöttää osoitetietoihin erikseen toimitusosoitteen sekä laskutusosoitteen. Mikäli erillistä laskutusosoitetta ei ole annettu, toimitamme laskun tuotteiden kanssa samassa paketissa. Muutoin toimitamme laskun paperilaskuna kirjeenä tai pyydettäessä sähköpostitse. Maksuehto 14pv netto.