Sukkalanka-paketti

24,90 

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): v6sukkalpkt Osastot: , ,

Kuvaus

Ihana lahjadea neulovalle!

Paketti sisältää 100g luonnonväristä (keskiharmaa) ja 5 x 25g vyyhtiä värjättyä nylon-vahvisteista sukkalankaa 140×3.
Paketissa siis yhteensä 225g lankaa. Tästä määrästä neuloo raidalliset pitkävartiset sukat tai esim. vaikka kahdet naisten sukkaparit lyhyellä varrella.

Juoksevuus: 100g = n. 230m
Paksuus: 140 tex x3
Materiaali: 15% nylonia, 85% suomalaista lampaanvillaa
Puikkosuositus: 3-4mm
Pesusuositus: pesukoneessa 40 asteessa
Sopii sukkalangaksi!

Karstalanka on monikäyttöinen villalanka, joka soveltuu monenlaisiin käsitöihin. Parhaimmillaan karstalanka on käyttövaatteissa ja asusteissa esimerkiksi lapaset, myssyt, huivit, villapaidat yms. Karstalanka pysyy ryhdikkäänä eikä nyppyynny niin herkästi.

Kudonnassa karstalankaa voi käyttää kuteena perinteisissä kudonnaisissa, esimerkiksi shaaleissa, perinnepeittokankaat yms. 140 tex x3 karstalangasta neulot myös mukavat villasukat. Nylon-vahvisteinen karstalanka kestää sukassa pidempään ehjänä kuin 100% villalanka.

Voit myös pestä nylon-vahvisteisesta langasta tehdyn tuotteen pesukoneessa 40 asteessa. Luonnonvärisen langan valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Värjäämättömän langan sävyt saadaan aikaan sekoittamalla luonnollisen sävyisiä lampaanvilloja eri sekoitussuhteilla. Värjätyt vyyhdit on värjätty Kyröskoskella PMK-värjäämössä.

Lisätiedot

Paino0,4 kg
Valmistaja

Pirtin Kehräämö Oy