Kampatopsi, harmaa

4,35 

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): v80005012 Osastot: ,

Kuvaus

Myydään 100g:n välein eli 1kpl = 100g. Esim. 1kg = 10kpl
Jos tilaat enemmän kuin 1kpl (100g), tuote toimitetaan yhtenäisenä nauhana, ei siis 100g:n pätkissä.

-Materiaali: 100% suomalaista lampaanvillaa
-Nauhan pituus: esim. 500g = n. 20m
-Hyvä varpaanvälivilla, nauhamainen muoto on helppokäyttöinen jalkahoidossa

Kampatopsi on kampalangan esivaihe. Kuidut on kammattu samansuuntaisesti, minkä vuoksi se on todella pehmeää, tasaista ja sileää.

Topsin valmistukseen valitsemme kaikista pitkäkuituisimmat ja pehmoisimmat lampaanvillat. Topsista on helppo esim. kehrätä käsin lankaa itse (vaikka ihan aloittelijankin). Topsi soveltuu myös kaikenlaiseen askarteluun ja huovutukseen sekä käsivarsineulontaan ”jättipeittoihin”.

Soveltuu erinomaisesti pehmikkeeksi, kosteuden ja hiertymien ehkäisyyn (esim. varpaan väliin) ja lämmikkeeksi vaikkapa hiihtomonoon.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Värjäämättömän tuotteen sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Kuvau_en

1 unit = 100g -Material: 100% finnish wool -Length: for example 500g is about 20 meters Combed wool tops is great product for spinning. All the fabers are combed in the same direction, that is why it is so soft and smooth. You can also use it between your toes to prevent abrasions. No chemicals used in production. The colour is wools natural colour.