Hävikkivillan pelastus-pussi, kolmen värin lajitelma 600g

17,90 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): v50000h04 Osastot: ,

Kuvaus

Ole mukana pelastamassa hävikkivilloja! Nyt edullista materiaalia esim. täytteeksi, huovutukseen, askarteluun yms.!

Tuotannossamme tulee sivutuotteena jokaisen erän yhteydessä pienimäärä hävikkimateriaalia. Se on edelleen hyvää villaa ja pelastamme sen aina talteen. Näitä pieniä hävikkieriä tuppaa kertymään varaston hyllylle eikä niitä voi aina hyödyntää uudelleen uudessa erässä, sillä esim. villaan on voinut sekoittua jotain muuta sävyä sekaan, jolloin se ei enää osu vakiotuotteiden värikarttaan.

Nytpä ajoimme varastosta kaikki ruskean, harmaan ja sekavärisen sävyiset hävikkipussukat yhtenä isona eränä huovutusvillaksi ja tarjoamme sen edulliseen hintaan!

Tuotannon sivutuotteena tulevasta hävikkimateriaalista karstattua huovutusvillalevyä
Pakkauskoko: 600g (200g per sävy)
Materiaali: 100% suomalaista lampaanvillaa
Värjäämättömistä villoista
Huovutusvilla nimensäkin mukaisesti sopii hyvin märkä- sekä neulahuovutukseen. Lisäksi se sopii hyvin kaikenlaisiin askarteluihin. Huovutusvilla käy myös täytteeksi esimerkiksi istuinalusiin, peitteisiin, leluihin yms. Värjäämättömässä huovutusvillassa on lisäksi hoitavia ominaisuuksia, esimerkiksi lanoliinia, jonka ansiosta se sopii jalkahoitoihin ja vanhan kansan tapaan varpaan väliin.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Värjäämättömän tuotteen sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg
Valmistaja

Pirtin Kehräämö Oy